Venezuela pyrkii kansainvälisille markkinoille turistikohteena

Posted: 5.6.08 in +Venezuela

Venezuela on osallistunut alkuvuodesta jo kahdeksan kertaa kansainvälisiin messuihin, joilla edistetään turismia. Messuilla esiintyvät yhdessä sekä Venezuelan valtiolliset instituutiot että yksityiset ja valtiolliset matkanjärjestäjät ja turismia palvelevat yritykset.

 

Venezuelan eri alueiden turistikohteita mainostettiin iskulauseella: “Opi tuntemaan Venezuela, missä unelmat ovat syntyneet uudelleen.”  Osallistumalla kansainvälisiin messuihin muun muassa Portugalissa, Espanjassa, Italiassa, Saksassa, Ranskassa ja Venäjällä Venezuela haluaa löytää uusia turisteja. Lisätäkseen turismia Venezuelan viranomaiset ovat neuvotelleet myös charter-lentoja Euroopasta järjestävien yhtiöiden kanssa.

 

Eniten turisteja Venezuelaan tulee Yhdysvalloista, Kolumbiasta, Espanjasta ja Italiasta. Myös Kuubasta, Ecuadorista, Meksikosta ja monista muista Latinalaisen Amerikan maista käydään lomailemassa Venezuelassa.

 

Kansallinen instituutti turismin edistämiseksi ja kehittämiseksi jatkaa ponnistelujaan Venezuelan saamiseksi kilpailukykyiseksi turistimaaksi kansainvälisillä markkinoilla. (MLS – ABN)

Mainokset

Kommentointi on suljettu.